Vragen over het Coronavirus?

Het Kabinet / RIVM kondigde ingrijpende maatregelen af in verband met het coronavirus. Maatregelen die iedereen raken, in loondienst of als zelfstandige en ook privé.

De zorg voor kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen moet doorgaan. De zorgmedewerkers die deze zorg verlenen behoren daarom tot de cruciale beroepsgroepen. Veel pedagogen en orthopedagogen werken in de zorg en het onderwijs. Graag horen wij van u waar u nu in de praktijk tegen aanloopt zodat we dit kunnen doorgeven aan de departementen.

In dit dossier vindt u informatie en veelgestelde vragen van leden over de consequenties van de maatregelen tegen het coronavirus. De ontwikkelingen gaan snel en daarom werken we de vragen voortdurend bij.

Mail ons
Laat ons vooral weten waar u tegen aan loopt en ook als u oplossingen of suggesties heeft. Zo helpen we elkaar! Stuur hiervoor uw mail naar info@nvo.nl

Social media
Volg ons ook op social media. Via Linkedin delen we informatie en tips.

Resultaten flitspeiling: Als (ortho)pedagoog werken in coronatijd

Afbeelding: Enquete formulier 2

In april riepen we u in de nieuwsbrief op om de flitspeiling in te vullen. Met deze enquête wilden we in kaart brengen wat de bevindingen zijn van onze beroepsgroep in de coronacrisis. Er hebben 420 leden gereageerd op deze oproep, waarvoor heel veel dank!

> Lees verder

Disclaimer
Het doel van dit themadossier is het geven van informatie. De informatie is met zorg samengesteld uit eigen en externe bronnen, maar de NVO kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze informatie. Aan de inhoud op deze pagina kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.