jaar NVO

Kan ik lid worden van de NVO?

Heeft u een universitaire master of doctoraal in de pedagogiek of onderwijskunde? Dan kunt u lid worden van de NVO. Met een lidmaatschap maakt u deel uit van onze ‘community of experts’, worden uw belangen behartigd en waarborgt u de kwaliteit van uw beroep.

Een lidmaatschap bij de NVO biedt talloze voordelen: u toont aan dat u voldoet aan de kwaliteitseisen, werkt voortdurend aan uw vakbekwaamheid en blijft op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Maar wanneer mag u lid worden van de vereniging?

Dé beroepsvereniging van universitair opgeleide (ortho)pedagogen

De NVO is er voor universitair opgeleide pedagogen en orthopedagogen. U kunt lid van de NVO worden als u een universitaire master of doctoraal in de pedagogiek of onderwijskunde hebt.

Als NVO-lid beschikt u over alle rechten die onze vereniging kent zoals advies aanvragen bij de helpdesk van de NVO, deelnemen aan studiedagen en toegang krijgen tot het besloten deel van de website van de NVO. Tevens heeft u de plicht om de beroepscode na te leven.

Contributie

  • De hoogte van de contributie hangt af van uw professionele situatie
  • Het jaarbedrag ligt tussen de €100 en €285


Universitair student? Word aspirant-lid

Bent u universitair student pedagogiek of onderwijskunde? Dan kunt u aspirant-lid worden. Als aspirant-lid beschikt u over alle rechten en plichten die onze vereniging kent. U heeft geen stemrecht.

Contributie

  • De hoogte van de contributie bedraagt €25 per jaar


Meld u aan als lid

Maak deel uit van dé beroepsvereniging voor praktische ondersteuning én belangenbehartiging. Daarmee laat u zien dat u het vak van (ortho)pedagoog serieus neemt. Meld u eenvoudig online aan als (aspirant)lid!