Kan ik lid worden van de NVO?

Heb je een universitaire master of doctoraal in de pedagogiek of onderwijskunde? Dan kan je lid worden van de NVO. Met een lidmaatschap maak je deel uit van onze ‘community of experts’, worden jouw belangen behartigd en waarborg je de kwaliteit van jouw beroep.

Wie kan lid worden van de NVO?

De NVO is er voor universitair opgeleide pedagogen en orthopedagogen. Je kan lid van de NVO worden als je een universitaire master of doctoraal in de pedagogiek of onderwijskunde hebt. 

Als NVO-lid beschik je over alle rechten die onze vereniging kent zoals advies aanvragen bij de helpdesk van de NVO, deelnemen aan studiedagen en toegang krijgen tot het besloten deel van de website van de NVO. Tevens heb je de plicht om de beroepscode na te leven.

Contributie

  • De hoogte van de contributie hangt af van jouw professionele situatie
  • Het jaarbedrag ligt tussen de €107 en €306

Universitair student? Word aspirant-lid

Ben je universitair student pedagogiek of onderwijskunde? Dan kan je aspirant-lid worden. Als aspirant-lid beschik je over alle rechten en plichten die onze vereniging kent. Je hebt geen stemrecht.

Contributie

  • De hoogte van de contributie bedraagt €27 per jaar

Meld je aan als lid

Maak deel uit van dé beroepsvereniging voor praktische ondersteuning én belangenbehartiging. Daarmee laat je zien dat je het vak van (ortho)pedagoog serieus neemt. Meld je eenvoudig online aan als (aspirant)lid!