Campagne ikkanhet.nl

De NVO voert samen met haar leden campagne. En dat is nodig. Want veel leden geven aan dat de NVO-pedagoog en orthopedagoog best wat meer bekendheid kunnen gebruiken. Veel opdrachtgevers, samenwerkingspartners en soms zelfs collega’s weten onvoldoende wat we doen, wat onze aanpak typeert en waarom je een NVO-pedagoog in huis moet halen. De kern van de campagne is een website waarop inspirerende verhalen uit de praktijk, de laatste actualiteiten, boeiende interviews, scherpe opinies en wetenschappelijk nieuws te vinden zijn. En daarnaast een infographic, posters en een animatiefilm.

In het onderwijs, de jeugdhulp, gehandicaptenzorg of de ggz, wil je dat de mensen zich optimaal ontwikkelen. Soms is er meer nodig om dat voor elkaar te krijgen, de NVO-pedagoog biedt dan uitkomst.

In Nederland werken zo'n 10.000 NVO-pedagogen en –orthopedagogen. Deze universitair geschoolde experts zijn met hun kennis van grote waarde voor verschillende domeinen. Daarbij maken ze regelmatig ook verbinding tussen de werkgebieden. NVO-pedagogen en -orthopedagogen hebben verschillende rollen en functies. Ze kunnen werken als begeleider of behandelaar,  zijn bijvoorbeeld beleidsmedewerker, of onderzoeker, of zijn actief als coördinator of leidinggevende vanuit die veelzijdigheid helpen ze kinderen jongeren en volwassenen en hun begeleiders docenten en ouders of verzorgers. Daarbij betrekken ze in hun acties altijd de mensen in de directe omgeving van degenen die hulp krijgt.

Verder groeien en ontwikkelen in opvoedrelaties?
Schakel een NVO-pedagoog in.

Wil je weten wat een NVO-pedagoog voor jou kan betekenen?
Ga dan naar ikkanhet.nl.

Een keer per maand verschijnt een digitale nieuwsbrief met hightlighs. Op de website ikkanhet.nl kun je je hier voor inschrijven. Wil je direct naar onze animatie kijken? Klik dan hier.

Zelf een bijdrage leveren aan de campagne? Klik dan hier voor meer informatie.