jaar NVO

Bereikbaarheid

De NVO is op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur bereikbaar via het secretariaat. Op vrijdagen tijdens de schoolvakanties is het secretariaat telefonisch niet bereikbaar.

Sluitingsdagen in 2022 van het NVO bureau (buiten de weekend- en feestdagen):

  • Donderdag 5 mei en vrijdag 6 mei 2022 (Bevrijdingsdag en de vrijdag er na)
  • Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2022 (Hemelvaart en de dag er na)
  • Dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december 2022 (tussen kerst en oud-en-nieuw)

Openbaar Vervoer

Reis naar Station Utrecht CS, neem de uitgang Jaarbeurszijde en volg de bordjes tram of bus. Elke tien minuten gaan er meerdere bussen langs de Churchilllaan. Neem een bus die stopt bij halte Kanaleneiland. U kunt ook de sneltram richting IJsselstein of Nieuwegein nemen. Deze vertrekt iedere 7 minuten. Stap uit op halte 5 Meiplein.
Loop nadat u uit de bus of sneltram bent gestapt naar Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland). De NVO is gehuisvest op de 6e etage boven het winkelcentrum in het hoge, witte gebouw, de kantoortoren ‘Piet van Dommelenhuis’. Neem de hoofdingang.

Met de fiets of te voet

Wilt u vanaf het station Utrecht CS fietsen of wandelen? U wandelt in ongeveer 30 minuten naar de NVO, fietsen duurt ongeveer 10 minuten. Bij het station zijn OV fietsen te huur.

Auto

Een actuele routebeschrijving is te vinden op de routeplanner van de ANWB.

Parkeerbeleid

De aangrenzende parkeergarage van Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland) en het parkeerterrein buiten zijn afgesloten met slagbomen. U kunt alleen de eerste twee uur gratis parkeren. Daarna is het betaald parkeren en gelden de volgende tarieven:

  • Na de eerste 2 uur: de eerste 30 minuten €0,50 incl. BTW
  • Volgende 30 minuten €0,50 incl. BTW
  • Hierna (dus na 3e uur) €5,00 per uur incl. BTW met een maximum van € 25,- per dag.

De ingang ligt aan de Trumanlaan. De garage is open van 07.00 tot 21.00 uur. Vanuit de parkeergarage (verdieping 1H) is de 1e verdieping van de kantoortoren binnendoor met een speciaal pasje bereikbaar.

Alternatieven parkeermogelijkheden:

  • gratis: in de wijk rond het Winkelcentrum Nova (Kanaleneiland)
  • betaald: P+R terrein Papendorp


Plan uw reis

Ga naar de NS treinplanner