Contact
NVO-bureau
Catharijnesingel 47
3511 GC Utrecht


T 030-2322407
E info@nvo.nl

 

Bereikbaarheid

De NVO is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via het secretariaat.
 
Openbaar Vervoer
De NVO is gevestigd in de directe omgeving van station Utrecht Centraal. Vanaf de stationshal loopt u Hoog Catharijne in. Volg de borden ‘Bioscoop Catharijne’ en neem daar de trap of lift naar beneden. Hier gaat u naar buiten; u komt dan op de Catharijnesingel. Ga rechtsaf en steek de Westerstraat over. U vindt de NVO na 25 meter aan uw rechterhand.
 
Voor mensen die minder mobiel zijn
Volg de aanwijzingen hierboven tot u Hoog Catharijne uitkomt. U gaat meteen rechtsaf de Westerstraat in. Na ongeveer twintig meter gaat u linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. U kunt met de lift naar de receptie op de begane grond.
 
Auto
De binnenstad van Utrecht, waaronder de Catharijnesingel, is wegens werkzaamheden beperkt bereikbaar per auto. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: Catharijne P1, P2 en P6. Deze garages zijn op loopafstand van de Catharijnesingel. Volg de aanwijzingen op de verkeersborden.
Een actuele routebeschrijving is te vinden op de routeplanner van de ANWB. Actuele informatie over werkzaamheden in Utrecht: Utrecht bereikbaar.

Plan uw reis per trein
Ga naar de NS treinplanner