Contact
NVO-bureau
Catharijnesingel 47
3511 GC Utrecht


T 030-2322407
E info@nvo.nl

 

Bereikbaarheid

De NVO is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via het secretariaat.

Sluitingsdagen in 2017 van het NVO bureau (buiten de weekend- en feestdagen):

  • vrijdag 5 mei 2017 (bevrijdingsdag);
  • Vrijdag 26 mei 2017 (na Hemelvaart);
  • Woensdag 27 tot en met vrijdag 29 december 2017 (tussen kerst en oud-en-nieuw).

 
Openbaar Vervoer
De NVO is gevestigd in de directe omgeving van station Utrecht Centraal. Vanaf de stationshal loopt u richting het Godebaldkwartier. Hier gaat u rechtsaf langs de winkels richting het Moreelsepark. Bij de uitgang naar het Moreelsepark gaat u onderaan de roltrap linksaf en na 45 meter gaat u direct weer linksaf de Catharijnesingel op. U vindt de NVO na 150 meter aan uw linkerhand.
De NVO is ook 'buitenom' bereikbaar, via de uitgang in de stationshal (roltrap en/of lift) gaat u naar de Stationsstraat, hier steekt u over de Spoorstraat in. Aan het eind van de Spoorstraat gaat u linksaf de Catharijesingel op. Na 25 meter vindt u de NVO aan uw linkerhand.
 
Auto
De binnenstad van Utrecht, waaronder de Catharijnesingel, is wegens werkzaamheden beperkt bereikbaar per auto. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: Catharijne P1, P2 en P6. Deze garages zijn op loopafstand van de Catharijnesingel. Volg de aanwijzingen op de verkeersborden.
Een actuele routebeschrijving is te vinden op de routeplanner van de ANWB. Actuele informatie over werkzaamheden in Utrecht: Utrecht bereikbaar.

Plan uw reis per trein
Ga naar de NS treinplanner