Contact
NVO-bureau
Catharijnesingel 47
3511 GC Utrecht


T 030-2322407
E info@nvo.nl

 

Het Kabinet / RIVM heeft verscherpte maatregelen genomen in verband met het Coranavirus. De gezondheid en veiligheid van onze leden en medewerkers staat voorop. Medewerkers van het NVO bureau werken zoveel mogelijk thuis. We hopen dat we desondanks telefonisch goed bereikbaar voor u blijven, lukt dit niet neem dan contact op via info@nvo.nl

  • Voor vragen over uw registratie of herregistratie kunt terecht bij ons algemene nummer. De vaste spreekuurmomenten komen te vervallen. Uw vraag wordt doorgezet naar één van de registratiemedewerkers, die uw vraag via de mail beantwoordt of telefonisch contact met u opneemt.
  • Onze ledenadministratie is op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen rechtstreeks bereikbaar van 9:30 – 12:30 uur. U kiest de betreffende optie in het keuzemenu dat u hoort als u ons nummer belt.
  • Het beroepsethisch spreekuur, op maandag- en donderdagmorgen van 9:30 – 12:30, is eveneens rechtsreeks bereikbaar. U kiest de betreffende optie in het keuzemenu dat u hoort als u ons nummer belt.

Bereikbaarheid

De NVO is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via het secretariaat. 

Sluitingsdagen in 2020 van het NVO bureau (buiten de weekend- en feestdagen):
- Vrijdag 22 mei 2020 (dag na Hemelvaartsdag)
- Maandag 
28 december t/m donderdag 31 december 2020 (week tussen Kerst en Oud en Nieuw)

Openbaar Vervoer

De NVO is gevestigd in de directe omgeving van station Utrecht Centraal. Vanuit de stationshal is er èèn mogelijkheid om het kantoorgebouw aan de Catharijnesingel 47 te bereiken:

Via uitgang ‘Moreelsepark’
Vanuit het station richting Moreelsepark, de Mariaplaats of de Laan van Puntenburg loopt de nieuwe route over het Stationsplein en vervolgens door het Godebaldkwartier van Hoog Catharijne. Dat is het stuk winkelcentrum waar de Action en de Albert Heijn zitten.

Auto
De binnenstad van Utrecht, waaronder de Catharijnesingel, is wegens werkzaamheden beperkt bereikbaar per auto. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: Catharijne P1, P2 en P6. Deze garages zijn op loopafstand van de Catharijnesingel. Volg de aanwijzingen op de verkeersborden.
Een actuele routebeschrijving is te vinden op de routeplanner van de ANWB. Actuele informatie over werkzaamheden in Utrecht: Utrecht bereikbaar.

Plan uw reis per trein
Ga naar de NS treinplanner