Vacatures 09-01-2023

Gedragsdeskundigen RvdK

“Het is mijn taak om raadsonderzoekers te ondersteunen in hun raadsonderzoek. Ik verdiep me vooraf in de zaak en ideeën van de raadsonderzoeker, zodat we daarna samen verder kunnen onderzoeken wat er in het gezin speelt, welke zorgen er zijn én welke krachten er zijn waarvan we gebruik kunnen maken om die zorgen aan te pakken. Het doel van ons overleg is bepalen wat dit gezin nodig heeft en hoe we dat gaan realiseren. Ik vind het heel inspirerend om samen met een raadsonderzoeker  oplossings– en doelgericht aan de slag te gaan.” Gedragsdeskundige Susanne

De professionals van de Raad voor de Kinderbescherming zetten zich elke dag in om kinderen te helpen die in nood zijn. De RvdK is een organisatie die zich continu ontwikkelt. Onze medewerkers moeten daarom snel kunnen schakelen en beslissingen durven nemen, maar ook hun werk zorgvuldig doen, niet over één nacht ijs gaan en intensief samenwerken met instellingen als jeugdhulpverlening, de politie, jeugdreclassering en scholen. 

Wil jij ook je talent inzetten om kinderen te helpen die die dat nodig hebben? Maak kennis met de Raad voor de Kinderbescherming.

>> Kijk hier voor alle actuele vacatures