Vacatures 09-05-2023

Bevlogen regiebehandelaar/OG'er gezocht! (Rosmalen)

Kom jij ook werken bij FamilySupporters? FamilySupporters in Rosmalen zoekt een regiebehandelaar/orthopedagoog generalist met een praktische geest én een analytisch vermogen. 

Wil jij de zorg écht beter maken en werken waar en wanneer je wil, bij een jonge en ambitieuze zorgonderneming? Sluit je dan bij ons aan als regiebehandelaar en help deze visie waar te (blijven) maken. We werken flexibel, je deelt zelf je uren in, in overleg met je cliënt natuurlijk, want wij bieden maatwerk! We werken op basis van vertrouwen, je kan intern trainingen en opleidingen volgen via ons eigen kenniscentrum en er is ruimte voor innovatieve (zorg)plannen.  

Wie zijn wij?
FamilySupporters is dé innovatieve en ambitieuze zorgonderneming op het gebied van zorg bij complexe problematiek. Onze teams bieden psychosociale hulp aan iedereen, van 0-100+ jaar, die zorg nodig heeft. We kijken samen met degene die voor ons zit naar wat er aan de hand is. Kwaliteit van leven op positieve wijze beïnvloeden, dat is het gezamenlijke doel. Dit betekent voor iedereen iets anders, dus komt er bij ons geen standaard werk aan te pas. 

In onze vestiging vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, en de juiste tools en collega’s om zich heen heeft om goed te kunnen werken. We zijn een open vestiging waar iedereen input kan geven, en waar we samen kijken naar hoe we ons team het beste kunnen verbeteren. We zijn een divers, gezellig team, met een warm huiselijk pand waar leuke foto’s van collega’s aan de muur hangen, en waar goed gewerkt kan worden.

Herken je jezelf in bovenstaande? Vul dan ons Werken bij-formulier in en we nemen contact met je op!

Meer informatie