Studiedag 22-05-2024 Openbaar

Netwerk Studenten & Starters: Weet wat je waard bent!

De waardering die je krijgt als orthopedagoog bestaat niet enkel uit het salaris wat je krijgt, maar ook uit de erkenning van cliënten en diens omgeving. In samenwerking met het Netwerk Studenten en Starters organiseert de NVO op 22 mei a.s. (19:00-21:00u) een webinar over beide aspecten van de waardering als orthopedagoog: ‘Wat ben je waard in termen van salaris?’, maar ook: ‘Wat betekent het om orthopedagoog te zijn?’

Tijdens de webinar zal FBZ-jurist Annette Borgers aan het woord komen, waarbij zij ons meer zal vertellen over de cao’s, inschaling en arbeidsovereenkomsten in ons vakgebied. Daarbij zal Daniëlle Bax-Goedhart komen spreken over de waarden en normen die horen bij het zijn van een orthopedagoog. Wat betekent het om orthopedagoog te zijn en welke betekenis heeft deze rol als hulpverlener in jouw leven?

Ook zal er een ervaringsdeskundige aanwezig zijn. Kortom, in deze webinar zal aandacht besteed worden aan de normen, maar ook de waarden die passend is en zijn bij de functie van orthopedagoog.  Een zeer leerzame workshop voor zowel de beginnende als de ervaren orthopedagoog met veel ruimte voor vragen!

Deze bijeenkomst is speciaal voor studenten en starters! De bijeenkomst is niet geaccrediteerd.

Ongeveer een week voor aanvang ontvang je een deelnamelink van deze avond op het mailadres waarmee je je hebt ingeschreven voor deze webinar. 


Locatie:
Online via Zoom
Kosten:
NVO-lid (student of starter): €7.50
Niet-lid, geen student/starter: €15.00
Meer informatie:
Neem contact op met
Ingeborg van Impelen

Netwerk Studenten & Starters: Weet wat je waard bent!
22 mei 2024, 17:00 uur - 19:00 uur
Weet wat je waard bent
22 mei 2024, 17:00 uur - 19:00 uur

Ben je lid van de NVO?

Ik ben
NVO Lid
Ik ben
Geen NVO Lid