jaar NVO
NVO bijeenkomst 11-04-2022 Openbaar

Netwerk Studenten en starters: Weet wat je waard bent!

De waardering die je krijgt als Orthopedagoog bestaat niet enkel uit het salaris wat je krijgt, maar ook uit de erkenning van cliënten en diens omgeving. In samenwerking met het Netwerk Studenten en Starters organiseert de NVO op 11 april (19:30-21:30u) een webinar over beide aspecten van de waardering als Orthopedagoog: ‘Wat ben je waard in termen van salaris?’, maar ook: ‘Wat betekent het om Orthopedagoog te zijn?’

Tijdens de webinar zal FBZ-jurist Marlies Welschen aan het woord komen, waarbij zij ons meer zal vertellen over de cao’s, inschaling en arbeidsovereenkomsten in ons vakgebied. Daarbij zal Daniëlle Bax-Goedhart komen spreken over de waarden en normen die horen bij het zijn van een Orthopedagoog. Wat betekent het om Orthopedagoog te zijn en welke betekenis heeft deze rol als hulpverlener in jouw leven?

Ook zal een ervaringsdeskundige komen spreken. Hoe heeft zij dit proces ervaren? Kortom, in deze webinar zal aandacht besteed worden aan de waarde, maar ook de waarden die passend is en zijn bij de functie van Orthopedagoog. Er zal ruimte zijn voor discussie en gesprekken in kleine groepjes, om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen. Een zeer leerzame workshop voor zowel de beginnende als de ervaren Orthopedagoog!

Deze bijeenkomst is speciaal voor studenten en starters! De bijeenkomst is niet geaccrediteerd. 


Locatie:
Online via Zoom
Kosten:
NVO-lid student gratis: Gratis
NVO-niet lid student: €7.50
Meer informatie:
Neem contact op met
Ingeborg van Impelen

Inschrijving niet meer mogelijk
Netwerk Studenten en starters: Weet wat je waard bent!
11 april 2022, 17:30 uur - 19:30 uur
Weet wat je waard bent!
11 april 2022, 17:30 uur - 19:30 uur

Bent u lid van de NVO?

Ik ben
NVO Lid
Ik ben
Geen NVO Lid