NVO bijeenkomst 01-06-2023 Voor NVO leden

Webinar rol orthopedagogen in relatie tot de beroepenstructuur psychologisch zorg

Ben jij  benieuwd naar de ontwikkelingsmogelijkheden als orthopedagoog of orthopedagoog-generalist nu de plannen binnen het programma beroepenstructuur psychologische zorg steeds concreter worden?  Maak jij je zorgen over je mogelijkheden als orthopedagoog of orthopedagoog-generalist om ‘gewoon’ cliënten te blijven behandelen?  Meld je dan hieronder aan voor het webinar over de rol van orthopedagogen in relatie tot de beroepenstructuur psychologische zorg.

De NVO ontvangt steeds meer zorgelijke signalen en vragen van leden over de beoogde wijzigingen binnen de beroepenstructuur psychologische zorg en de positie van de orthopedagoog(-generalist) in de praktijk. De NVO heeft contact en is in gesprek met individuele leden over wat we als NVO nog meer en anders kunnen doen en hoe de beroepsgroep daar ook zelf aan kan bijdragen. In dit webinar gaan we graag met een grotere groep leden in gesprek.

Tijdens het webinar komen jóuw vragen als orthopedagoog of orthopedagoog-generalist over de beroepenstructuur psychologische zorg aan bod.

Een panel bestaande uit een orthopedagoog, een orthopedagoog-generalist, de directeur van de NVO en een externe deskundige nemen je mee in de voor orthopedagogen relevante ontwikkelingen vanuit de beroepenstructuur psychologische zorg.

Om het webinar zo interactief mogelijk te laten zijn, kun je vooraf jouw vraag of vragen insturen. Deze worden (zoveel als mogelijk) tijdens het webinar beantwoord.

Stuur je vraag/vragen voor 30 mei naar Anka Pul (a.pul@nvo.nl) met als onderwerp: ‘ik heb een vraag voor het webinar op 1 juni’.

Locatie:
Online via Zoom
Kosten:
Gratis: Gratis

Inschrijving niet meer mogelijk
Webinar rol orthopedagogen in relatie tot de beroepenstructuur psychologisch zorg
1 juni 2023, 17:30 uur - 18:45 uur
Webinar Beroepenstructuur
1 juni 2023, 17:30 uur - 18:45 uur

Deze activiteit is alleen voor NVO Leden

Deze activiteit wordt exclusief voor NVO leden aangeboden.
Ben je lid? Dan kun je inloggen om de registratie te vervolgen

Lid worden