Externe activiteit 17-10-2024 Openbaar

Fortior: Symposium Samen goede zorg geven

In de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking heeft de samenwerking van zorgprofessionals met cliënten en hun verwanten een steeds grotere rol gekregen. Het bieden van goede zorg en ondersteuning wordt meer en meer gezien als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dit is een goede ontwikkeling.

Tijdens het symposium lichten diverse toonaangevende sprekers toe wat van belang is voor het versterken van de relatie tussen mensen met een beperking, hun verwanten en professionals. Niet alleen komt naar voren wat een goede samenwerking in de weg staat, maar ook wat juist helpt om de onderlinge samenwerking sterker te maken. In de middag kun je kiezen uit een aantal praktische workshops waarin je inspiratie op kunt doen voor de toepassing in jouw werkveld.

Je kunt deelnemen aan dit symposium in Domstad te Utrecht. Komt het niet uit om naar de locatie te komen, dan kun je het ochtendprogramma volgen via de livestream.

Het symposium Samen goede zorg geven is een initiatief van Mirjam Wouda, Paula Sterkenburg en Rick Kwekkeboom naar aanleiding van het promotieonderzoek van Mirjam Wouda over de samenwerking tussen cliënten, naasten en zorgverleners.

Accreditatie wordt aangevraagd bij het accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog / /NVO orthopedagoog-Generalisten en bij Registerplein. De accreditatie NIP K&J / /NVO OG geldt, indien toegekend, ook voor SKJ.


Locatie:
Cursus- en vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ, Utrecht
Bekijk op kaart

Nu inschrijven
Fortior: Symposium Samen goede zorg geven
17 oktober 2024, 7:30 uur - 15:00 uur , Utrecht
Symposium Samen goede zorg geven
17 oktober 2024, 7:30 uur - 15:00 uur , Utrecht

Ben je lid van de NVO?

Ik ben
NVO Lid
Ik ben
Geen NVO Lid