Externe activiteit 28-03-2024 Geaccrediteerde activiteit Openbaar

King nascholing: Seksuele ontwikkeling bij jeugdigen en werken met het Vlaggensysteem

Leer het Vlaggensysteem kennen in deze eendaagse cursus. Ontdek wanneer seksueel gedrag van jongeren gezond experimenteergedrag is en wanneer het grensoverschrijdend is. Leer hoe je effectief reageert op seksueel gedrag van jongeren en hen het verschil kunt leren tussen acceptabel en onacceptabel seksueel gedrag. 

Het Vlaggensysteem, gebaseerd op zes criteria en vier gekleurde vlaggen, helpt je om seksueel gedrag van jongeren te interpreteren en erop te reageren. Je leert ook verschillende gesprekstechnieken om in gesprek te gaan over seksualiteit met jongeren vanaf 12 jaar, met aandacht voor gevoeligheden, valkuilen en dilemma's. Daarnaast is er aandacht voor (potentiële) slachtoffers van mensenhandel/loverboys/seksueel grensoverschrijdend gedrag. 

Leer hoe je op een effectieve manier doorvraagt, wat te doen als jongeren niet willen praten en hoe je de verkregen informatie kunt gebruiken."

Cursusdata:

  • Cursus van 28 mrt 2024
  • Cursus van 14 nov 2024

Locatie:
Tribes Amsterdam
Amstel Station Amsterdam
Accreditatie:
Voor meer informatie; https://www.kingnascholing.nl/cursussen/seksuele-ontwikkeling-bij-jeugdigen-en-werken-met-het-vlaggensysteem-roos-koolhof-muriale-mingels-rinske-van-bonzel#accreditations

Inschrijving niet meer mogelijk
King nascholing: Seksuele ontwikkeling bij jeugdigen en werken met het Vlaggensysteem
28 maart 2024, 8:30 uur - 14 november 2024, 15:45 uur
Seksuele ontwikkeling bij jeugdigen en werken met het Vlaggensysteem
28 maart 2024, 8:30 uur - 15:45 uur

Ben je lid van de NVO?

Ik ben
NVO Lid
Ik ben
Geen NVO Lid