Externe activiteit 04-10-2024 Openbaar

King nascholing: Jubileumcongres Klaar voor de toekomst

Op 4 oktober vindt het congres van King nascholing plaats. Tijdens deze dag zullen inspirerende sprekers je meenemen richting de toekomst. 

In een wereld die voortdurend evolueert en verandert, is het essentieel om vooruit te kijken, om te innoveren, goed voor jezelf te zorgen en om voorbereid te zijn op wat komen gaat.

Het jubileumcongres biedt een platform voor dialoog, uitwisseling van ideeën en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Of je nu een zorgprofessional bent die op zoek is naar innovatieve lesmethoden, of gewoon geïnspireerd wilt worden door boeiende sprekers en netwerken met gelijkgestemden, ons congres heeft voor elk wat wils. Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Voor dit congres wordt accreditatie aangevraagd bij o.a. NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-generalist (OG) en SKJ psychologen en orthopedagogen.

Vul daarom bij je inschrijving je registratienummer(s) in, na afloop worden de punten bijgeschreven in de verschillende registers. Je ontvangt na afloop een digitaal certificaat.


Locatie:
Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Nu inschrijven
King nascholing: Jubileumcongres Klaar voor de toekomst
4 oktober 2024, 7:00 uur - 14:30 uur
Jubileumcongres Klaar voor de toekomst
4 oktober 2024, 7:00 uur - 14:30 uur

Ben je lid van de NVO?

Ik ben
NVO Lid
Ik ben
Geen NVO Lid