Externe activiteit 28-05-2024 Geaccrediteerde activiteit Openbaar

King nascholing: 2-daagse cursus Activerende gespreksvoering met mensen met een LVB

De cursus 'Activerende gespreksvoering met mensen met een LVB' richt zich op gedragskundigen, leraren in het voortgezet speciaal onderwijs en begeleiders in de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Het voeren van gesprekken met deze doelgroep is van essentieel belang voor het slagen van het onderwijs- en hulpverleningstraject. Deze intensieve cursus biedt daarom training in activerende gesprekstechnieken, zoals vragen stellen, luisteren, feedback geven, observeren en motiverende gespreksvoering. Ook wordt er aandacht besteed aan non-verbale communicatie en het gebruik van ondersteunende middelen tijdens het gesprek. Het doel is het ontwikkelen van een eigen stijl in activerende gespreksvoering. De cursus biedt praktische oefeningen en feedback van medecursisten en de docent om het geleerde in de praktijk toe te passen en daarop te reflecteren.


Locatie:
WTC Utrecht Utrecht
Accreditatie:
Accreditatie is toegekend voor: NIP (K&J) / NVO (OG) en SKJ psychologen en orthopedagogen; Diagnostiek 1, Behandeling 1, Overige taken 11, Herregistratie 13, Extra literatuur 13

Nu inschrijven
King nascholing: 2-daagse cursus Activerende gespreksvoering met mensen met een LVB
28 mei 2024, 7:00 uur - 20 juni 2024, 14:30 uur
Activerende gespreksvoering met mensen met een LVB - 2-daagse cursus (28 mei en 20 juni 2024)
28 mei 2024, 7:00 uur - 14:30 uur

Ben je lid van de NVO?

Ik ben
NVO Lid
Ik ben
Geen NVO Lid