Marjolein Kleinheerenbrink

Afbeelding: 14 Marjolein Kleinheerenbrink

Als lid van de ledenraad wil ik graag bereiken dat het beroep Orthopedagoog met trots gedragen en uitgedragen wordt. Dat het een goede en duidelijke positie krijgt binnen het beroepengebouw met behoud van identiteit, waar we met zijn allen als Orthopedagoog achter staan.
De zorg voor onze kinderen en jeugdigen en mensen in een afhankelijkheidsrelatie staat voorop. Ik zou graag willen bereiken dat we kunnen blijven aansluiten bij hun hulpvraag en niet verder op afstand komen te staan door labels en alle spelregels. De NVO is er vóór de professionals en bereikt veel dóór de eigen professionals. Wij moeten aansluiten bij actuele thema’s in de zorg en hulpverlening.

Belangrijk vind ik het dat we uit blijven gaan van onze eigen kracht en kunde en hier in de toekomst goed gebruik van blijven maken. Dat we betrokkenheid en daadkracht versterken.

Ik denk dat ik een bijdrage kan leveren omdat ik me verbonden voel met de vereniging en de beroepsgroep en ik er in geloof dat wanneer je je verbindt (aan een ander, aan een organisatie), je hiermee mensen bereikt en een positieve verandering kan bewerkstelligen.