(Ortho)pedagoog in het onderwijs

19-9-2018
Afbeelding: StudieCoach-Nanny


Als (junior) orthopedagoog/psycholoog leer je kinderen studievaardigheden. 

Voor Studie Nanny/Coach at Home zoeken we enthousiaste collega’s die kinderen willen leren HOE te leren. Deze exclusieve service bieden wij aan bij de mensen thuis aan kinderen van groep 5 t/m eindexamen middelbare school. Dit betekent tijd, focus en aandacht voor de kinderen.

Onder welke vlag kom je te werken?
De Maltha groep bestaat uit onder meer Maltha studiecoaching, het oudste en meest gerenommeerde bedrijf in haar branche in Nederland. Ze bestaat al sinds 1982 en heeft studievaardigheidstrainingen ontwikkeld op alle leerjaren en -niveaus.

Wat zijn je taken:
Het doel is om kinderen van groep 5 t/m eind middelbare school te helpen “om slimmer te leren maar niet harder”. Door ze studiecoaching te bieden. Veel van onze klanten vragen ondersteuning bij leerproblemen, zoals dyslexie, AD(H)D, dyscalculie. Bij alle diensten is de basis het HOE te leren. Deze dienst bieden we aan bij de mensen thuis (provincie Utrecht) voor minimaal 3 uur per middag.

Heb je interesse hierin of wil je graag meer hierover weten neem dan contact met ons op: esther@studienannyathome.nl of kijk eens op onze website.