(Junior) Orthopedagoog/Psycholoog als ZZP’er aan de slag

19-9-2018
Afbeelding: StudieCoach-Nanny

 

Voor Studie Nanny/Coach at Home zoeken we enthousiaste ZZP’ers die, onder licentie, kinderen willen leren HOE te leren. Deze exclusieve service bieden wij aan bij de mensen thuis aan kinderen van groep 5 t/m eindexamen middelbare school in heel Nederland. Dit betekent tijd, focus en aandacht voor de kinderen.

Wat zijn je taken:
Het doel is om kinderen van groep 5 t/m eind middelbare school te helpen “om slimmer te leren maar niet harder”. Door ze studiecoaching te bieden. Veel van onze klanten vragen ondersteuning bij leerproblemen, zoals dyslexie, AD(H)D, dyscalculie. Bij alle diensten is de basis het HOE te leren. Deze dienst bieden we aan bij de mensen thuis (provincie Utrecht) voor minimaal 3 uur per middag.

Opstarten eigen praktijk
Met onze hulp ga je een eigen praktijk starten in je eigen regio en gebruikmakend van onze expertise en marketing. Je hoeft geen kantoorruimte te hebben aangezien je bij de mensen thuis komt. Het is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest om voor jezelf te beginnen.

Heb je interesse hierin of wil je graag meer hierover weten neem dan contact met ons op: esther@studienannyathome.nl of kijk eens op onze website.