Coördinator Psychotraumacentrum

30-8-2019
Afbeelding: Sterk Huis


Sterk Huis zoekt een Coördinator Psychotraumacentrum voor 16-20 uur per week. Als inhoudelijk  coördinator geef je integraal (beleid, personeel en financiën) leiding aan de medewerkers die werkzaam zijn binnen het Psychotraumacentrum in samenspraak met de clustermanager.

Dat betekent onder andere dat je de samen met het team de zorgpaden beschrijft, het kwaliteitsstatuut op orde houdt en de verbinding tussen de behandelvormen in- en extern in het oog hebt en bevorderd.

Inhoudelijk ben je (mede) verantwoordelijk voor de doelrealisatie en kwalitatieve uitvoering van de hulpverleningsplannen. Daarnaast werk je mee in het team en voer je zelf behandeling of diagnostiek uit in het kader van je registratieverplichting.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het team en draagt er zorg voor dat de werksfeer en omstandigheden op orde zijn.

Ben jij een bevlogen collega waarbij hart en hoofd onlosmakelijk verbonden zijn met het werken met cliënten met een complexe problematiek, dan zoeken wij jou!

Wij hebben een eigen Academie met SKJ geaccrediteerd opleidingsaanbod en bieden veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie.