Basispsycholoog Kind & Jeugd

14-2-2020

Voor onze praktijk in Breda zijn we op zoek naar een enthousiaste basispsycholoog óf orthopedagoog Kind & Jeugd.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een proactieve basispsycholoog of orthopedagoog (WO) met geen of beperkte ervaring of ervarener psycholoog of orthopedagoog met de wens om nog veel ervaring op te doen, die een hoog niveau van diagnostiek en behandeling willen leren op het gebied van Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie en EMDR, op het gebied van met name angst- en stemmingsstoornissen, (complexe) persoonlijkheidsproblematiek en (complexe) trauma gerelateerde aandoeningen, waarmee de stap naar een GZ-opleiding daarna inhoudelijk makkelijk kan worden gemaakt.

Wij zoeken collega’s die open staan voor feedback en die bereid zijn om voor hun cliënten een stapje meer te zetten, ook wanneer dit nieuwe vaardigheden vraagt. En die ook hun steentje willen bijdragen in de ontwikkeling van de praktijk in de regio.

Wat bieden wij?
We bieden een intensief leertraject met goede resultaten. Onze verwachtingen over de inzet van basispsychologen zijn hoog, om aan het door ons gewenste niveau te kunnen gaan voldoen. Vanzelfsprekend sluiten we aan op het leertempo van de kandidaat; inzet en een leerproces is daarbij belangrijker dan prestaties.

We bieden een werkplek in een mooie praktijk in het centrum van Breda in een fijne samenwerking
met collega's. We zoeken nadrukkelijk mensen die fulltime beschikbaar zijn en bij voorkeur in Breda of directe omgeving wonen.

Enthousiast?
Reageren op de vacature kan door je sollicitatie te versturen naar solliciatie@silverpsychologie.nl tav Ester Zwart.