Ervaren gedragswetenschapper, systeemtherapeut of GZ-Psycholoog

17-5-2018
Afbeelding: logo s Heeren Loo


Advisium is het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. Advisium levert binnen en buiten ’s Heeren Loo Zorggroep expertise door middel van specialistisch advies en behandeling ten behoeve van de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking in hun kwaliteit van bestaan. Advisium is, met ruim 800 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. Tevens investeren we volop in wetenschappelijk onderzoek en deskundigheidsbevordering.
Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s die voor mensen met een verstandelijke beperking, die soms daarnaast zeer intensieve ondersteuning vragen het verschil maken en zich specialist weten in hun specifieke hulpvragen of problematiek.

Kun je creatief en buiten de gebaande paden vormgeven aan behandeling van clienten met een verstandelijke beperking? Herken je de kansen en mogelijkheden in de ogenschijnlijk kleine dingen? Krijg je energie van de samenwerking met begeleiders en andere behandelaren en zie je het geheel als meer dan de som der delen? Ben je ook bereid om poliklinisch of gedeeltelijk bij collega instellingen te werken?

’s Heeren Loo zoekt in Gelderland-Midden:
Ervaren gedragswetenschapper, systeemtherapeut of GZ-Psycholoog, specialist in het behandelen en ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking. (V18.0521)
28-36 uur

Klik hier voor meer informatie over de functie.