GZ-Psycholoog, Psychotherapeut en/of Klinisch Psycholoog

8-5-2019
Afbeelding: PCB


Psycho Consulting Brabant is een al  jaren goed lopende praktijk. Om aan de huidige sterke vraag te voldoen, zoeken we verdere versterking van ons team.

Wij zijn een energiek, enthousiast team waar met hart voor het vak en binnen een prettige sfeer, teamgeest en er met elkaar voor gaan, wordt samengewerkt. Tegelijkertijd staan het bieden van goede professionele zorg met respect voor en betrokkenheid naar elke cliënt, hoog in het vaandel. 


Voor ons zijn samenwerken, respect en vakbekwaamheid vanzelfsprekend. Wij zien meerwaarde in een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en het bundelen van de expertise en krachten van zowel hulpverleners als van cliënten.

Wie we zoeken
Wij zoeken een gz-psycholoog, psychotherapeut en/of klinisch psycholoog  voor zowel de generalistische basis ggz als de specialistische ggz voor 2-4 dagen/ week. Als eerste zoeken we versterking ten behoeve van diagnostiek en behandeling aan volwassenen. Daarnaast worden degenen met ook competenties op het gebied van hulp en kinderen en jeugdigen en/of orthopedagoog-generalist of kinder- en jeugdpsycholoog zijn, eveneens uitgenodigd te reageren. Ga jij ook voor kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke benadering en waarin je in ons team wilt samenwerken? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. 

Mocht u met specifieke competenties en interessegebieden, belangstelling hebben om met ons samen te werken dan wordt u eveneens uitgenodigd dit kenbaar te maken. Wij staan open voor eigen ideeën en eigen initiatieven.

Wij bieden

  • Werken in een goed lopende praktijk
  • Collega’s met de nodige werkervaring en waar we binnen een informele, prettige teamsfeer de schouders zetten onder ons mooie vak
  • Ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling
  • Wekelijks teamoverleg en intervisie


Interesse?
Informatie, reacties en cv met motivatie: Yvonne van de Winkel, Lindeparklaan 16, 5062 GB Oisterwijk of vandewinkel@psychoconsultingbrabant.nl013-5287420

Meer informatie over ons is te vinden op: www.psychoconsultingbrabant.nl.