NVO Orthopedagoog-Generalist / GZ-Psycholoog

11-6-2019
Afbeelding: Praktijk Kind en Meer


Wij zoeken een enthousiaste, ervaren behandelaar en diagnosticus die het leuk vindt in een relatief kleinschalige, dynamische praktijk te werken. Je zal met zeer uiteenlopende soorten vragen te maken hebben op gebied van gedrag en ontwikkeling van het kind in zijn context, waarbij je zelf uitvoerend therapeutisch aan de slag gaat en daar waar gewenst collegae (vak-)therapeuten kan betrekken. Het uitvoeren van diagnostiek en het meedenken met anderen hierin behoort tot de taken.

Ons team bestaat uit gedreven zelfstandige professionals die elk vanuit hun eigen vak een bijdrage leveren aan zoveel mogelijk op maat en praktisch afgestemde hulp. We zien een brede doelgroep: van relatief eenduidige vragen tot aan complexe zorgvragen met meervoudige (en ook psychiatrische) problematiek binnen gezin, kind en ouders. De praktijk is in ontwikkeling en wordt door cliënten, verwijzers en collegae ervaren als een plek met veel mogelijkheden in een fijne, open sfeer. Er is vrijheid naar eigen inzicht te werken, mee te denken in ontwikkelingen binnen de praktijk en bijvoorbeeld werkuren naar eigen inzicht te verdelen.

Uren: minimaal 24 tot maximaal 36 uur, startdatum: na de zomervakantie, standplaats: op vaste dagen verdeeld over 2 van de 4 locaties. In bezit van rijbewijs en auto.

>> Meer informatie