Orthopedagoog-Generalist / GZ-psycholoog

7-11-2018
Afbeelding: Praktijk Denktank

Ter uitbreiding van het team zoekt Praktijk Denktank een nieuwe collega die zelfstandig kan werken met ervaring in de jeugdzorg.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een Orthopedagoog-Generalist / GZ-psycholoog voor nader overeen te komen uren. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van diagnostisch onderzoek of individuele behandelingen en ouderbegeleiding bij kinderen en jeugdigen met gedragsmatige, emotionele en ontwikkelingsproblemen. Je gaat werken vanuit de locatie Borculo.

Klik hier voor de gehele vacaturetekst.


Spreekt het jou aan om in een groeiende onderneming een daadkrachtige, resultaatgerichte, en gedreven bijdrage te leveren. Sta je open voor diverse methodieken en ben jij cliëntgericht met het accent op leveren van ‘zorg op maat’. Stuur dan je CV en motivatiebrief op.

Wij bieden een dynamische werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden waar veel te leren is en waar kansen zijn om je te ontwikkelen. Ons team is klein en divers qua leeftijd en ervaring.

Spreekt bovenstaande jou aan, stuur dan je CV en motivatiebrief op.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met L.Y.B. Koster (vacature@praktijkdenktank.nl) of stuur meteen jouw motivatiebrief en CV door naar vacature@praktijkdenktank.nl.

Wellicht mogen we jou binnenkort begroeten als onze nieuwe collega.