(GZ-) psycholoog of orthopedagoog (-generalist)

27-3-2018

PIT Psychologen is een kleinschalig psychologische praktijk in Velp. Wij werken als maatschap van psychologen en bieden zorg binnen de Basis-GGZ en Jeugd- en Opvoedondersteuning aan cliënten van 0 tot 99 jaar. PIT Psychologen bestaat al ruim 35 jaar en werkt vanuit drie belangrijke uitgangspunten: betrokkenheid (dezelfde hulpverlener, persoonlijke aandacht met respect voor de eigenheid van het individu), vertrouwen (in de veerkracht van het individu en in het aanboren van eigen mogelijkheden) en effectiviteit (een kortdurende, praktische en oplossingsgerichte benadering). Wij bieden zowel diagnostiek (aan jeugd) als behandeling (jeugd, jongeren en volwassenen).

Wij zijn op zoek naar een collega om ons team te komen versterken. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een BIG registratie, maar ook kandidaten zonder BIG registratie worden uitgenodigd om te reageren. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die bij voorkeur deskundige is op het gebied van jeugdzorg, maar affiniteit met alle leeftijdsgroepen (jeugd en volwassenen) is een pré.
Het hebben van een afgeronde academische opleiding als psycholoog of orthopedagoog is een noodzakelijke voorwaarde. Verder is het van belang dat de kandidaat in staat is zelfstandig behandelingen en diagnostiek uit te voeren en enige werkervaring is dus een vereiste.

Reageren
Kijk voor meer informatie ook op onze website: www.pitpsychologen.nl.
Reageren kan via de mail naar: algemeen@pitpsychologen.nl. Hierbij ontvangen wij graag een C.V. en motivatiebrief.