Ondersteuner met jongleurskwaliteit (24 uur)

10-12-2018
Afbeelding: NVO


De medewerker die wij zoeken ondersteunt vooral bij het organiseren van workshops, studiedagen en congressen voor leden van de NVO. Deze medewerker kan veel ballen tegelijk in de lucht te houden, is flexibel, houdt het overzicht en heeft oog voor de kwaliteit en de deadlines. De NVO is de vereniging van pedagogen en onderwijskundigen en telt zo’n 8000 universitair academisch opgeleide leden. Het bureau bestaat uit een kleine 20 medewerkers en is gehuisvest in Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station. De NVO biedt een afwisselende en dynamische werkomgeving. De contacten zijn informeel en collegiaal.

Wegens nieuwe taken van de huidige medewerker zoekt NVO een accurate, flexibele en klantgerichte medewerker ondersteuning. De aanstelling is van tijdelijke aard, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.  

De functie
U ondersteunt de twee Coördinatoren Evenementen administratief en organisatorisch bij workshops, studiedagen en congressen. Ook ondersteunt u het secretariaat en beleidsmedewerkers bij het verzamelen van gegevens, projecten en andere voorkomende werkzaamheden. U beheert de algemene mailbox van de NVO. U ontvangt hiërarchisch leiding van het Hoofd Bedrijfsvoering.

Uw werkzaamheden
U ondersteunt logistiek bij het organiseren en evalueren van workshops, studiedagen en congressen. Denk aan het verwerken van inschrijvingen, het verzorgen van informatiepakketten, het uitzetten en verwerken van evaluaties;

 • U heeft contacten met leden over inschrijvingen en betalingen;
 • In een aantal gevallen wordt u gevraagd aanwezig te zijn bij (grote) bijeenkomsten om de organisatie te assisteren;
 • U stelt overzichten op, bijvoorbeeld over resultaten van digitale peilingen naar de mening van leden over bepaalde onderwerpen of over algemene ledentevredenheid;
 • U verzorgt een aantal doorlopende werkzaamheden, zoals de afhandeling van de algemene mailbox info@nvo.nl;
 • U ondersteunt bij allerlei voorkomende secretariaatswerkzaamheden.


De ondersteuner die de NVO zoekt:

 • Heeft een hands-on mentaliteit;
 • Heeft zicht op het activiteitenpakket van de NVO;
 • Is stressbestendig en klantvriendelijk, met een ondersteunende instelling;
 • Wordt gestimuleerd door het werken met deadlines en diversiteit;
 • Is nauwkeurig en gewend om met administratieve systemen om te gaan (bijvoorbeeld Excel, PE-online, aanmeldsystemen, CRM-pakketten);
 • Heeft een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Heeft een opleiding op mbo-niveau, liefst aangevuld met enkele jaren werkervaring.


Arbeidsvoorwaarden
De NVO volgt de CAO-GGZ. Inschaling is mede afhankelijk van opleiding en ervaring. De inschaling is op niveau 35, met een minimum van 1.843 euro en een maximum van 2.599 euro per maand bij een voltijdsaanstelling. De aanstelling is bepaald op 0,67 fte (24 uur) op basis van een 36-urige werkweek. Aanstelling is voor de duur van een jaar, met de bedoeling dit om te zetten in een vast dienstverband.

Aanwezigheid op de vrijdagochtend is een vereiste. Sommige werkzaamheden vinden buiten reguliere werktijden plaats (avonden); u kunt deze compenseren.

Informatie en reactie
Meer informatie over de NVO vindt u op onze website: www.nvo.nl. Voor vragen over de functie kunt u terecht bij Ellen de Vries, Hoofd Bedrijfsvoering NVO, tel 030 2322407 (secretariaat). Uw schriftelijke motivatie, voorzien van een cv kunt u via de mail tot en met uiterlijk 6 januari 2019 richten aan:

NVO
T.a.v. Dieke Maatman
d.maatman@nvo.nl