GZ psycholoog / orthopedagoog-generalist / K&J psycholoog (m/v)

7-3-2018
Afbeelding: Marant


Marant is dé partner in Midden en Oost Nederland die onderwijsprofessionals en ouders helpt bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen. Wij zijn op zoek naar een GZ psycholoog / orthopedagoog-generalist / K&J psycholoog voor de functie van Regiebehandelaar.

De Behandelpraktijk van Marant is vooruitstrevend in de ontwikkeling van haar dienstverlening. We zijn actief met verschillende innovatieve projecten, zoals Letterlicht en IDEE: innovatieve dyslexiezorg. Hierbij vertalen we wetenschappelijke inzichten naar de uitvoeringspraktijk en dragen we zorg voor een actieve verbinding tussen onderwijs en zorg. Marant biedt onderzoek en behandeling onder één dak. Voor ouders en scholen zijn we al jarenlang een deskundige en gewaardeerde partner met name op het gebied van Dyslexie, maar ook op het gebied van Dyscalculie, Leren & Studeren en Persoonlijke Ontwikkeling & Gedrag.

Als regiebehandelaar heb je de eindverantwoordelijkheid over het psychodiagnostisch onderzoek en de behandelingen en geef je hierbij supervisie aan gedragswetenschappers binnen een multidisciplinaire samenwerking. Je geeft met je collega-regiebehandelaars invulling aan de (door)ontwikkeling van de agenda van het regiebehandelaarschap binnen Marant.

Voor meer informatie en sollicitaties ga naar www.marant.nl/werken-bij-marant.