GZ-psycholoog Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ)

10-2-2020
Afbeelding: LUMC1


Het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) is op zoek naar twee GZ-psychologen met ieder een eigen aandachtsgebied. Eén GZ-psycholoog is werkzaam voor de kliniek, de kinder-IC en de polikliniek. De tweede GZ-psycholoog werkt op de NICU en is onder meer gekoppeld aan een project om de leer-werkomgeving van de verpleegkundigen te optimaliseren.

Profiel
Onze ideale kandidaat is opgenomen in het BIG-register als gezondheidszorgpsycholoog. Je hebt ruime ervaring met het toepassen van psychologische onderzoeksmethoden en –technieken en met psychologische behandelmethoden, zoals CGT, gevolgenmodel en EMDR. Je hebt veel kennis van de kinder- en jeugdpsychiatrie en ervaring in een medische setting.

Het aanbod
Je werkt in een dienstverband van 16 - 24 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 5.226,- (schaal 12, cao UMC) bij een fulltime dienstverband.

Meer informatie
De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.werkenbijhetlumc.nl. Daarnaast kun je contact opnemen met Nienke Vreeken, GZ-psycholoog WAKZ, telefoon 071 529 76 49.