GZ-psycholoog voor 8 uur (Amersfoort)

12-3-2021
Afbeelding: Kwintes


Als GZ psycholoog bij Kwintes heb je te maken met de combinatie van begeleiding en behandeling van jongeren. Een innovatieve baan die goed past bij iemand die het leuk vindt om buiten de gebaande paden te wandelen.

Voor locaties in Amersfoort zoeken wij voor 8 uur per week een GZ psycholoog die het leuk vindt om mee te helpen ons bestaande programma verder vorm te geven. 

Locus Programma
Kwintes heeft sinds 2009 een behandelprogramma ontwikkeld voor jongeren met psychiatrische problematiek die een indicatie hebben voor beschermd wonen. Dit zogenoemde Locus Programma is gericht op jongeren die vanwege hun psychiatrische kwetsbaarheid problemen ondervinden in het zelfstandig functioneren. Binnen het Locusprogramma van Kwintes draag je als GZ psycholoog in belangrijke mate bij aan de innovaties.
Binnen Kwintes ben je als GZ Psycholoog sterk betrokken bij de jongeren, aangezien je naast de behandeling via het werken met de begeleidingsteams jongeren ook ondersteunt in hun dagelijks leven (wonen en werken). We hebben gemerkt dat combineren van behandeling, begeleiding en wonen leidt tot een optimale ontwikkeling van de jongere naar zelfstandigheid. In deze afwisselende functie geef je als regiebehandelaar de inhoud van de behandeling vorm middels face to face contacten en e-health met cliënten en hun netwerken. Hierbij maak je gebruik van cognitieve gedragstherapie. Het in kunnen zetten van EMDR, schematherapie, en systeemtherapie is een pré. Er worden behandelingen in zowel de BGGZ als de SGGZ gegeven.

>> Volledige vacaturetekst