Gedragsdeskundige jongvolwassenen (Amersfoort)

23-4-2021
Afbeelding: Kwintes2


Als gedragsdeskundige speel je een belangrijke rol binnen een team dat zich richt op jongvolwassen cliënten met een psychische kwetsbaarheid.

Voor de locatie Van Galenstraat in Amersfoort zijn wij op zoek naar een gedragsdeskundige voor 20 uur per 1 juli. Het betreft een zwangerschapsvervanging voor de periode van een half jaar.

Je gaat als gedragsdeskundige aan de slag bij het team op de Van Galenstraat in Amersfoort dat zich richt op dak- en thuisloze jongeren. Je ondersteunt het team van jongerencoaches en speelt een belangrijke rol bij het uitvoeren van alle onderdelen van het zorgprogramma/ begeleidingsplan van cliënten. Zowel bij instroom, het verblijf en de uitstroom doen zich steeds vaker complexe situaties voor waarbij jij vanuit je deskundigheid aanschuift adviseert en ondersteunt. Je verzorgt de intake van cliënten en monitort de ontwikkeling door deel te nemen aan werkbesprekingen en evaluaties en mee te denken in crisissituaties. Ook heb je contact met het systeem van de cliënten.
Het team overlegt wekelijkse op donderdag middag, het is wenselijk dat je hierbij aanwezig bent. Het brede behandelteam, waar je ook deel van uit maakt, overlegt één keer per maand op donderdag ochtend.

>> Volledige vacaturetekst