Ervaren behandelaar (postdoc is een pr├ę maar niet vereist, aantoonbare therapie ervaring wel)

22-4-2021
Afbeelding: kindenmeer-logo2


Wij zoeken een enthousiaste, ervaren behandelaar die het leuk vindt in een relatief kleinschalige, dynamische praktijk te werken. De behandelaar zal met zeer uiteenlopende soorten vragen te maken hebben op gebied van gedrag en ontwikkeling van het kind in zijn context, waarbij de behandelaar zelf uitvoerend therapeutisch aan de slag gaat en daar waar gewenst collegae (vak-)therapeuten kan betrekken. Het uitvoeren van diagnostiek kan indien gewenst tot de taken behoren.

Ons team bestaat uit gedreven zelfstandige professionals die elk vanuit hun eigen vak een bijdrage leveren aan zoveel mogelijk op maat en praktisch afgestemde hulp. We zien een brede doelgroep: van relatief eenduidige vragen tot aan complexe zorgvragen met meervoudige (en ook psychiatrische) problematiek binnen gezin, kind en ouders. De praktijk is in ontwikkeling en wordt door cliënten, verwijzers en collegae ervaren als een plek met veel mogelijkheden in een fijne, open sfeer. Er is vrijheid naar eigen inzicht te werken, mee te denken in ontwikkelingen binnen de praktijk en bijvoorbeeld werkuren naar eigen inzicht te verdelen. 

  • uren: minimaal 24 tot maximaal 36 uur. 
  • duur en inschaling: een jaarcontract, CAO jeugdzorg schaal 11, inschaling in periodieken nalv relevante werkervaring voor deze functie. 
  • startdatum: per direct/ zo snel als mogelijk.
  • standplaats: op vaste dagen verdeeld over 2 van de 4 locaties. In bezit van rijbewijs en auto. 


Zou dit iets voor jou kunnen zijn? Leuk! Mail je CV en brief naar info@kindenmeer.nl

>> Meer informatie