Psycholoog / Orthopedagoog (28-36 uur)

20-12-2019
Afbeelding: Kentalis


Maak het verschil in de doorontwikkeling van zinvolle dagbesteding voor cliënten met een communicatief meervoudige beperking.

 

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Met jouw ervaring in dagbesteding, breng je het activiteitenaanbod binnen de dagbesteding naar een volgend niveau en deel je je kennis met de begeleiders. Zo lever je een essentiële bijdrage in de ontwikkeling en kwaliteit van leven voor cliënten met een communicatief meervoudige beperking, waarbij horen en begrepen worden geen vanzelfsprekendheid is. Naast een meervoudige zintuigbeperking, komen verstandelijke beperkingen, autisme, psychiatrische problematieken en diverse syndromen voor. Dit maakt de ontwikkeling van taal en communicatie complex en uitdagend.
Ons uitgangspunt in de behandeling is interactie en communicatie op maat. Iedere cliënt is weer uniek in zijn of haar vraag. Daarom willen we bij Kentalis nog meer tegemoet komen aan de wensen en de ontwikkelmogelijkheden van de cliënt bij de invulling van zijn of haar dag. Intern noemen we de functie “behandelcoördinator”.

De cliënten zijn van verschillende niveau’s en leeftijden, met name volwassenen maar ook kinderen, die in de langdurige zorg bij Kentalis in Sint Michielsgestel eo verblijven. 

>> meer informatie