Orthopedagoog-generalist

21-9-2017
Afbeelding: EducatiePlus


Orthopedagoog-Generalist voor instituut Studiebegeleiding & Orthopedagogiek Educatie Plus in Emmen, Coevorden en Meppel.

Educatie Plus is een instituut voor Studiebegeleiding & Orthopedagogiek. De afdeling Orthopedagogiek biedt advies, onderzoek en begeleiding op het gebied van leren, ontwikkeling en opvoeding bij kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar; in opdracht van scholen, ouders of vanuit de Jeugdhulp. We werken met enthousiaste teams, orthopedagogen(-generalist), psychologen, studiebegeleiders en vakdocenten.

Taak van de orthopedagoog-generalist is op de eerste plaats het begeleiden van teams (ortho)pedagogen die werkzaam zijn in de ontwikkelingsbegeleiding vanuit de Jeugdhulp. We zoeken iemand die affiniteit heeft met onderwijs en jongeren en deskundig is op het gebied van de Jeugd GGZ; ervaring heeft met diverse behandelmethodieken, oplossingsgericht werken en executieve functies. Waar nodig gesprekspartner zijn voor scholen en instanties. Mogelijke uitbreiding van taken in diagnostiek en behandeling (superviseren) op het gebied van emotionele ontwikkeling, gedrag en leren.

Relevante opleiding WO-niveau. Een afgeronde academische opleiding orthopedagogiek, psychologie of soortgelijk en registratie orthopedagoog-generalist of GZ-psycholoog. Minimaal 3 jaar werkervaring na het afronden van de Post-Masteropleiding. Lid zijn van een relevante beroepsvereniging. Bereidheid om te reizen naar de locaties, de beschikking over een auto en geldig rijbewijs B.

We zoeken iemand met verantwoordelijkheid, die goed om kan gaan met een inspirerende, maar ook veeleisende omgeving.

Het gaat om een parttimebaan van 2 - 4 dagdelen per week, 8 – 16 uur per week. Inschaling vergelijkbaar met Jeugdzorg schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft: een contract voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Heb je belangstelling, wil je dan reageren per mail.

Sollicitaties digitaal vóór 10 oktober 2017 sturen aan:
ps@educatie-plus.nl P.S. Jonker-Poelstra.

Dienstverband: loondienst
Bron: Vacatures.nl / Talentee.nl / NVO