Gedragsdeskundige (Forensische) Psychiatrie - Gehandicaptenzorg

14-6-2019
Afbeelding: Ipse de Bruggen1


Wil jij het verschil maken voor cliënten die behandeling en specialistische begeleiding nodig hebben om alles weer op de rails te krijgen, en als behandelaar de regie voeren op die behandeling? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wie zijn wij
In Zwammerdam bevindt zich de behandelkliniek voor (forensische) SGLVG-behandeling, behandelcentrum Middenweg. Hier verblijven 28 volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsstoornissen en/of psychiatrische aandoeningen, tijdelijk voor de duur van hun behandeling. Onze behandeling bestaat uit een breed aanbod en orthopedagogische, psychiatrische, medische en forensische expertise. Het uiteindelijke doel van de behandeling is dat de psychische klachten van de cliënt afnemen, zijn zelfredzaamheid groter wordt en het risicovol- / delict gedrag afneemt. In de behandelzorg SGLVG werk je op het snijvlak van de sectoren gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. Dat geeft het werken op deze plek een extra dimensie. Ipse de Bruggen werkt met drie andere instellingen voor SGLVG(+)-behandeling samen in De Borg. Gezamenlijk werken we o.a. aan (door)ontwikkeling van behandelprogramma’s, wetenschappelijk onderzoek en belangenbehartiging.

Jouw baan als Gedragsdeskundige (Forensische) Psychiatrie - Gehandicaptenzorg
Je werkt op het snijvlak van de Gehandicaptenzorg (bejegenen), de Psychiatrie (behandelen) en Forensische zorg (beveiligen). Je ondersteunt en stuurt inhoudelijk teams aan om de voortgang van de behandeling te waarborgen. Je werkt daarin samen met de operationeel manager die het team aanstuurt en coacht op de organisatorische zaken. Je bent verantwoordelijk voor de behandelcyclus van opname tot aan uitplaatsing. Als gedragsdeskundige volg, stuur, coördineer en regisseer je het behandelproces van ‘jouw’ cliënten.

>> klik hier voor de volledige vacaturetekst