Psycholoog, Orthopedagoog-Generalist (0,6 wtf, Schaal 11 cao PO)

19-12-2018
Afbeelding: Fritz Redl School


De Prof. Fritz Redlschool is een unieke school voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs in de regio. Veel van onze leerlingen hebben een behandelrelatie met de verschillende klinieken voor psychiatrie zoals die van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en van Altrecht GGZ.
Kenmerkend voor dit onderwijs is de directe relatie tussen onderwijs en behandeling binnen de kliniek. Deze geïntegreerde vorm van onderwijs betekent dat school en kliniek als één behandelteam functioneren.


Voor de VSO-afdeling in Utrecht zoeken wij per direct een
Psycholoog, Orthopedagoog-Generalist
(0,6 wtf, Schaal 11 cao PO)
het betreft een vaste aanstelling


Op de VSO-locatie in Utrecht zitten ongeveer 40 leerlingen die vanuit de Samenwerkingsverbanden VO uit de regio zijn geplaatst.

Voor deze boeiende functie zoeken wij iemand die een postmastertraject heeft afgerond als GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist, Schoolpsycholoog of Kinder- en Jeugdpsycholoog en die 5-10 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie.
Je hebt een brede en gedegen kennis van de psychiatrie en kan deze vertalen naar toepassingen in het onderwijs.

Wij bieden een ontwikkelingsgerichte organisatie, die een hele duidelijke rol vervult in de regio als het gaat om de schakelfunctie tussen Speciaal en voortgezet regulier onderwijs.

Voor inlichtingen:
Zie uitgebreide vacature op onze website (www.redl.nl).
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met dhr. M. Wiersma (directeur), tel. 06 - 13786303.

Reageren?
Mocht je interesse hebben voor deze vacature, dan mail je voor 19 januari 2019 een korte motivatie en je CV naar w.graaf@redl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.