Ervaren Gedragswetenschapper Jeugdinrichting fulltime (Sassenheim)

15-10-2020
Afbeelding: FC Teylingereind


“Ik help mijn collega’s professioneel out of the box te denken”– Mounir, ervaren Gedragswetenschapper. 

Wie zijn wij?
Bij Forensisch centrum Teylingereind werken we met jongeren die een straf hebben gekregen van de rechter. Sommige jongens zijn er een paar weken, anderen een aantal jaar. Wij voeren de straf uit, maar we doen meer. We geven onderwijs en training, bieden werktrajecten en waar nodig zorg en behandeling.

Wij willen namelijk dat het verblijf van een jongere zinvol is. Dat hij leert en groeit. Dat doen we samen met de jongere, zijn familie en omgeving en een aantal organisaties buiten Teylingereind. Zo wordt de kans dat hij terugvalt in crimineel gedrag kleiner.

Ook voor onze medewerkers willen we een zinvolle tijd en kans om te leren en te groeien. Daarom bieden we via de Teylingereind Academy opleidingen aan voor groei en verdieping in je vakgebied.

Wie ben jij?
Een ervaren Gedragswetenschapper. Jij staat stevig in je schoenen en kunt je verplaatsen in een ander. Je begrenst als het moet en biedt ruimte als het kan. Je snapt dat de wereld groter is dan onze muren, maar weet ook dat het verschil wel nu hier gemaakt moet worden.

> Meer informatie en solliciteren