Basis psycholoog en een orthopedagoog

21-11-2019
Afbeelding: DOPPA zorg


DOPPA zorg is een groeiende en dynamische ambulante GGz organisatie voor kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen. Wij bieden GBGGz voor alle leeftijden en SGGz voor jeugd. Ons aanbod bestaat uit diagnostiek en behandeling, coaching en begeleiding op zowel individuele basis als in groepsverband. Vanuit meerdere vestigingen in de regio Twente is ons team actief. Het zorgteam, bestaande uit onder andere GZ-psychologen, GZ-psychologen i.o., orthopedagogen, psychologen en gezinsondersteuners, wordt vanuit locatie Enschede ondersteund door ons administratieve team. Onze visie is om onze cliënten zoveel mogelijk inzichten en handvatten mee te geven, waardoor zij meer zelfredzaamheid en onafhankelijkheid kunnen ervaren.
 

  • PER DIRECT zijn wij voor 24 tot 36 uur per week op zoek naar een basis psycholoog en een orthopedagoog om ons team te komen versterken.
  • De functie is zowel voor onze afdeling Kind & Jeugd als onze afdeling Volwassenen & Ouderen en onze voorkeur gaat uit naar een allround ingestelde medewerker die graag veel ervaring wil opdoen en veel wil leren.
  • De taken bestaan uit diagnostiek, indicatiestelling, behandeling, MDO en overige werkzaamheden die behoren bij de functie van een basis psycholoog of orthopedagoog.
  • De werklocatie(s), werkdagen en werktijden worden in overleg met de werkgever vastgesteld.
  • Samenwerken en helder communiceren is essentieel binnen ons team en verwacht wordt dat de psycholoog of orthopedagoog een bepaalde gedrevenheid en enthousiasme met zich mee brengen.


>> meer informatie en solliciteren