Onderzoeker / diagnosticus

28-11-2018
Afbeelding: Testpsycholoog


De Testpsycholoog heeft in het kleine maar kwalitatief sterke team per direct plaats voor twee onderzoekers. Minimale beschikbaarheid is 3 dagen per week. Je hebt een relevante universitaire master gevolgd en bent in bezit van een basisaantekening diagnostiek.

In deze functie reis je met testmateriaal naar verschillende locaties, veelal in de Randstad. Je neemt onderzoek af en bent verantwoordelijk voor de rapportages, natuurlijk met ondersteuning vanuit de organisatie. Affiniteit en liefst ervaring met de doelgroepen onderpresteerders en hoogbegaafdheid is een pré. Wij verzorgen veel diagnostiek bij leerlingen met een migratieachtergrond en veel Engelstalige diagnostiek, affiniteit met deze doelgroepen is welkom - een uitstekende beheersing van de Engelse taal strekt hierbij tot aanbeveling.

Kijk voor meer informatie over ons op www.detestpsycholoog.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marcel Jansen van De Testpsycholoog, tel. (0345) 504989, of stuur een mail naar mjansen@detestpsycholoog.nl.