Orthopedagoog

13-2-2019
Afbeelding: BurodeBeweging


Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde orthopedagoog voor 38 uur per week die werkt en denkt vanuit kansen en mogelijkheden (een minder aantal uur per week is mogelijk in overleg).

Je hebt de registratie NVO basis orthopedagoog en aantekening diagnostiek.

De orthopedagoog bij Buro de Beweging is de spin in het web. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het proces van aanmelding tot begeleiding. Je doet handelingsgerichte diagnostiek en stelt een plan van aanpak op. Ook de benodigde begeleiding voer je uit. Binnen ons team wordt regelmatig intervisie georganiseerd voor casuïstiek bespreking.


Taken en verantwoordelijkheden:

  • Voeren van anamnese gesprek en aanscherpen hulpvraag;
  • Plannen en uitvoeren van het diagnostisch traject en het schrijven van bij behorend verslag met behandelplan;
  • Uitvoeren van het behandelplan en het bijhouden van behandeljournaals.


Voor de uitvoering van je taken ben je in staat om zelf je agenda te plannen en te beheren, je bent enthousiast en representatief. Het voeren van gesprekken met zowel kinderen als ouders gaat je goed af en je bent in staat om heldere verslagen te schrijven zonder taalfouten.

Wij bieden een dynamische werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden waar veel te leren is en waar kansen zijn om je te ontwikkelen. Ons team is klein en divers qua leeftijd en ervaring.

Heb je interesse, wacht dan niet langer. Stuur je motivatie met CV naar bianca@burodebeweging.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bianca of Anne via 072-5318280 of kijk op www.burodebeweging.nl voor meer informatie.