Gedragsdeskundige, Kinderen

22-5-2018
Afbeelding: Bartimeus 2


Wat ga je doen als gedragsdeskundige?
Je verricht psychodiagnostisch onderzoek, adviseert en draagt bij aan het behandelplan van de cliënt en het cliëntsysteem. Je maakt deel uit van een multidisciplinair  behandelteam. 

Wat breng jij hiervoor mee?
Een MSc Orthopedagogiek, Ontwikkelingspsychologie of GZ-opleiding. Je werkervaring van minimaal drie tot vier jaar wordt gekenmerkt door het werken met gezinnen met (jonge) kinderen en het adviseren van professionals. Kennis over de invloed van zintuigelijke beperkingen op ontwikkeling en functioneren van kinderen heeft absolute voorkeur. Ervaring in het werken met kinderen met meerdere of intensieve zorgvragen is een vereiste. Je werkt voornamelijk zelfstandig maar kunt ook goed samenwerken, je weet draagvlak te creëren. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de zorg voor mensen met een beperking (gehandicaptenzorg) en bent bekend met het werken in de driehoek cliënt-familie/vertegenwoordiger-professional.

Betrokkenheid is belangrijk in je werk. Je denkt mee over andere manieren van werken en komt met werkbare initiatieven. Wij vragen je de christelijke identiteit van Bartiméus in je werk te respecteren.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.