Orthopedagoog

8-10-2018
Afbeelding: A-vision

Iedere leerling op de juiste plek in het onderwijs, daar staat A-VISION voor. Vanuit die missie ontwikkelen wij innovatieve, adaptieve tests en richten wij ons op onderzoek, advisering en training bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Daarnaast bieden wij middels SprInT(pre)Campus een ICT-zorgvoorziening en begeleiding voor jongeren en volwassenen vanaf 10 jaar.

Heb jij ervaring als orthopedagoog en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een orthopedagoog.

De werkzaamheden

  • Het uitvoeren en verwerken van psychodiagnostisch onderzoek op individueel- en groepsniveau (op locatie), op het gebied van o.a.: capaciteiten, didactische vaardigheden, persoonlijkheid, talenten, dyslexie en dyscalculie;
  • Je bent verantwoordelijk voor het bieden van begeleidings- en adviestrajecten aan professionals binnen onderwijs en zorg;
  • Op basis van nieuwe ontwikkelingen binnen het onderwijs en zorg ben je verantwoordelijk voor het initiëren van passende en aansluitende mogelijkheden. 


Klik hier voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure.