Senior Onderzoeker onderwijs

8-6-2018
Afbeelding: Auris


Wil jij graag praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek opzetten en uitvoeren binnen het onderwijs aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)? Kom dan ons team Onderzoek versterken! Auris Ondersteunende Diensten is met ingang van 1 september op zoek naar een nieuwsgierige, enthousiaste en gedreven Senior Onderzoeker onderwijs.

Senior Onderzoeker onderwijs
voor 32-40 uur per week (0,8-1,0 fte)

De Koninklijke Auris Groep houdt zich bezig met het monitoren, onderzoeken en het implementeren van evidence-based interventies en methodieken in het onderwijs aan kinderen met een TOS. Auris heeft op dit moment ruimte voor een (gepromoveerde) onderzoeker met expertise op het gebied van onderwijsonderzoek.

De (senior) onderzoekers binnen het onderzoeksteam van Auris initiëren en voeren praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek uit, verrichten innovaties en leveren specialistische adviezen. Daarnaast onderhouden zij een relevant netwerk, organiseren trainingen, leergemeenschappen en congressen, en ondersteunen medewerkers en studenten in het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

Klik hier voor meer informatie over de functie.