Orthopedagoog / GZ-Psycholoog (Drechtsteden/Waardenland/Udenhout eo/Rotterdam/Rijnmond)

17-5-2021
Afbeelding: ASVZ 3


Wij zijn voor onze team Diagnostiek en Behandeling in verschillende regio’s op zoek naar meerdere GZ-psychologen/Orthopedagogen. De uren kunnen variëren.

Wij zoeken nieuwe collega’s met een afgeronde studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, eventueel aangevuld met de opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist. Je hebt affiniteit en ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking en je wil je hier graag verder in ontwikkelen.

Als je bij ASVZ komt werken, werk je voor een organisatie waar je de ruimte krijgt om de cliënt écht centraal te stellen. Wij maken het verschil door vanuit de vraag van de cliënt een passend zorgaanbod te bieden. Klik op de link en ontdek de Orthopedagoog.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer te weten komen over de mogelijkheden binnen ASVZ? Bel dan Margreet Veninga (06-20404132) voor een kennismakingsgesprek en/of een ochtend meelopen met een Orthopedagoog/GZ-psycholoog of kijk voor de volledige vacaturetekst op www.werkenbijasvz.nl.