Gedragsdeskundige minimaal 24 uur (regio Utrecht)

4-6-2021
Afbeelding: Amerpoort 3


Jij gaat je vooral richten op locaties waar cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematieken o.a. psychi(atri)sche problematiek, gehechtheidsproblemen, forensische problematiek en/of verslaving ondersteuning krijgen. Of met teams die hen in ambulante vorm ondersteuning bieden.

Je hebt je eigen caseload en je bent als behandelverantwoordelijke onderdeel van het primair proces, waarbij je bent verbonden aan een dynamische 24-uurs woonbegeleidingslocatie in Utrecht en aan ambulante teams. Jij voert regie over de diagnostiek en behandeling en de benodigde begeleiding. Je werkt daarbij systeemgericht en cyclisch. 

Je hebt volop mogelijkheden om multidisciplinair te werken.

Jouw werkzaamheden zijn heel breed en geen dag is hetzelfde. Daarbij ben je heel flexibel in hoe je jouw werk organiseert. Naast de ondersteuning van de locaties/teams neem je ook deel aan (vakgroep)overleggen, werkgroepen en consultatieteams. Ook heb je contact met ketenpartners en diverse afdelingen binnen de organisatie. Kortom een uitdagende en veelzijdige baan!

> Meer informatie