NVO-studentambassadeur

Dit project houdt in dat twee NVO-studentambassadeurs vakinhoudelijke activiteiten organiseren voor studenten op hun eigen universiteit. Door het organiseren van deze activiteiten is het de bedoeling dat ‘de NVO-pedagoog’ meer gaat leven bij alle studenten. Komend collegejaar (2019-2020) zal dit project doorgezet worden op de twee universiteiten onder coördinatie van Rosan Klieverik, de NVO Student Projectleider. Daarnaast hopen we een samenwerking met een derde universiteit aan te mogen gaan!

Op de Universiteit Leiden zijn Eline en Myrthe de twee studentambassadeurs. Op de Erasmus Universiteit Rotterdam vervullen Eva en Eefje deze rol.

Opkomende activiteiten

Wil jij weten wat zij organiseren en wil je hiervan op de hoogte blijven? Kijk dan op hun facebookpagina voor meer informatie en updates.


Zit jij op een andere universiteit dan Rotterdam of Leiden, en vind jij dat bij jouw universiteit ‘de NVO-pedagoog’ ook wat meer kan leven? Stuur Rosan (zie mailadres onderaan) een berichtje om te zien of jouw universiteit niet de volgende NVO-studentambassadeur kan krijgen!

Voor andere vragen en/of opmerkingen kun je altijd een mail sturen naar Rosan Klieverik, r.klieverik@nvo.nl.