Hoe zet ik geaccrediteerde scholingen in mijn dossier?

U gaat naar uw supervisorendossier in PE-online. Daar ziet u onder de kop '(Geaccrediteerd) cursorisch onderwijs' de link: Toevoegen geaccrediteerd onderwijs uit OG dossier staan.

Als u hierop klikt komt u in het overzicht van geaccrediteerde scholingen in het OG-dossier. Kies hier de scholingen die zijn gericht op supervisie. Alleen de punten waarbij staat vermeld 'herregistratie' klikt u aan. Via de knop 'Volgende' bovenaan het scherm gaat u verder in dit menu om scholingen naar uw supervisorendossier te kopiëren.