Hoe dien ik na afloop van het opleidingstraject een aanvraag tot registratie in?

Wanneer u inlogt in PE-online ziet u 2 regels. De onderste is uw aanmeldingsdossier, hiervoor staat 'Dossier goedgekeurd'.
De bovenste regel is uw registratiedossier. Hierin worden alle gegevens die nodig zijn voor de uiteindelijke aanvraag bijgehouden.

Wanneer u klikt op dit registratiedossier kunt u de benodigde gegevens (afhankelijk van uw opleidingstraject) uploaden. Wanneer dit dossier compleet is verschijnt op het eerste scherm voor dit dossier : 'Dossier aanmelden'. Hiermee kunt u het dossier en daarmee de aanvraag voor registratie als Orthopedagoog-Generalist indienen ter behandeling.

De beoordelingstermijn voor een dossier is 3 maanden.