Ik wil gaan starten met een individueel traject voor het behalen van de registratie. Hoe geef ik mijn studieplan vorm?

Let op! Voor de toekomstige situatie onder het BIG-register komt de mogelijkheid tot een individueel opleidingstraject tot OG te vervallen. Per 1 januari 2020 vervalt de mogelijkheid om u aan te melden voor het NVO-opleidingstraject tot orthopedagoog-generalist.
Volgt u op dit moment een (individueel) opleiding(straject)? U heeft tot 1 januari 2023 om dit traject af te ronden.

Kerstsluiting NVO en registratie orthopedagoog-generalist
Wij raden u aan niet tot op het laatste moment te wachten met het indienen van een aanmeldingsdossier voor het individuele opleidingstraject orthopedagoog-generalist. Tussen 23 december 2019 en 2 januari 2020 zijn er geen medewerkers aanwezig die u kunnen helpen met het indienen van het dossier.

Het is niet nodig om een volledig studieplan op te stellen met al het cursorisch onderwijs/literatuurstudie en beide supervisoren. U kunt uw studieplan steeds in delen ter beoordeling aan de Commissie Generalist voorleggen (bijv. per jaar). Meer informatie.
 

Op de NVO-site vindt u onder Accreditatie de nascholingsagenda in PE-online. Hier wordt al het geaccrediteerde onderwijs vermeld met daarbij het aantal accreditatiepunten. Houd deze agenda in de gaten, hier vindt u de meest recente informatie omtrent geaccrediteerd onderwijs/literatuurstudie.

>Factsheet invulling studieplan OG