Herregistratie NVO basis orthopedagoog

Het doel van deze regeling is dat geregistreerde leden hun orthopedagogische kennis en vaardigheden bijhouden en op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het vakgebied. Opschorting eisen i.v.m. coronavirus >Lees verder

  • De herregistratieregeling is ingegaan op 1 juli 2015. Deze startdatum geldt voor iedereen die op of voor 1 juli 2015 geregistreerd was. Voor leden die na 1 juli 2015 zijn geregistreerd geldt de registratie-datum als startdatum. U heeft vijf jaar de tijd om aan de eisen te voldoen.
  • Voor het geaccrediteerde onderwijs kunt u de punten aanhouden zoals in de nascholingsagenda voor de herregistratie OG vermeld. Zie ook: Tips om naar geaccrediteerde scholingen te zoeken.

 

  • Voor de NVO basisaantekening diagnostiek is geen aparte herregistratieregeling. Zolang u bent geregistreerd als basis orthopedagoog blijft deze aantekening ook geldig.
  • Via het ledengedeelte van deze website krijgen geregistreerden een persoonlijk digitaal dossier in PE-online. Daarin houdt u uw activiteiten bij. Voor afloop van de termijn dient u uw dossier in en betaalt u de administratiekosten van €100,00 (incl. btw). Handleiding PE-online
  • Leden die ook zijn geregistreerd als NVO orthopedagoog generalist houden hun herregistratiedossier voor die registratie bij en hoeven niet apart aan de herregistratie-eisen voor de basis orthopedagoog te voldoen.