Yousra Rayhi

Afbeelding: 19 Yousra Rayhi

Ik ben Yousra Rayhi en sinds 2011 afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht. Op dit moment ben ik werkzaam als orthopedagoog binnen de gehandicaptenzorg.

Als lid van de ledenraad wil ik graag bereiken dat het beroep van (ortho)pedagoog nog meer basis en bekendheid gaat krijgen in de maatschappij en we nog meer terrein gaan winnen met onze unieke expertise in verschillende werkvelden.

Ook wil ik ervoor zorgen dat de vragen, wensen en knelpunten van andere (ortho)pedagogen gehoord en gezien worden, maar bovenal dat er werk van wordt gemaakt.

Ik denk dat ik een bijdrage kan leveren omdat ik zowel vanuit mijn persoonlijke eigenschappen als vanuit mijn werkervaring een toegevoegde waarde kan zijn voor de diversiteit in de ledenraad. Ik ben jong, ambitieus, opgegroeid tussen twee culturen en ervaren in de gehandicaptenzorg, maar ook in de jeugdbescherming en reguliere ggz. Dit maakt dat ik vanuit verschillende invalshoeken mee kan denken en zo representatief kan zijn voor een grote groep (ortho)pedagogen.