Elianne Zijlstra

Afbeelding: 27 Elianne Zijlstra

De expertise en deskundigheid van pedagogen en onderwijskundigen is onmisbaar in de zorg en opvoeding van kinderen en jongeren. Profileren van onze beroepsgroep is van groot belang en de beroepsvereniging kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.
De beroepsvereniging is er voor de leden en het is belangrijk om te weten waar de behoeften van leden liggen. Ligt dat op het vlak van kennisdeling of meer in de voorwaardelijke sfeer om werkzaamheden van onderwijskundigen en pedagogen zo goed mogelijk uit voeren? Ook vind ik het belangrijk dat de beroepsvereniging een financieel een gezonde organisatie is en visie is waar de middelen aan besteed worden.

Ik heb hart voor mijn beroepsgroep en ik ben betrokken op het werk van pedagogen en onderwijskundigen. Ik heb een brede interesse, verdiep me graag. Ik ben breed geschoold (orthopedagoog generalist en gepromoveerd). Ik heb ervaring in praktijk, beleid, onderzoek en onderwijs en ik vind het belangrijk verbinding te leggen tussen de domeinen die betrokken zijn bij kinderen. Analytisch en planmatig ben ik sterk.