Gratis lid van de NVO? Meld je nú aan!

Afbeelding: Ledenwerving


Ben jij student pedagogiek en wil je weten wat de beroepsvereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) voor jou kan betekenen? Meld je dan nú aan. Als je je vóór 15 maart 2017 aanmeldt, ben je tot eind van het kalenderjaar gratis lid*. Het maakt niet uit of je eerstejaars bent of al met je (research)master bezig bent. Het jaar gratis lidmaatschap geldt voor iedereen die pedagogiek studeert.

Als studentlid van de NVO kun je bijna gratis (voor € 7,50 per keer) deelnemen aan de activiteiten die het netwerk studenten & starters speciaal voor jullie organiseert. Je kunt natuurlijk ook zelf lid worden van dit actieve netwerk en invloed uitoefenen op wat jij belangrijk vindt. Het netwerk organiseert bijeenkomsten die aanvullend zijn op je studie. Ook werkt het netwerk actief mee om de overheid, politiek en werkgevers te beïnvloeden als het om werkervaringsplaatsen gaat. Studentleden kunnen tegen een aantrekkelijk tarief aanwezig zijn op de grotere congressen die de NVO jaarlijks organiseert, zoals de Dag van de Pedagogiek. Maar ook kleinere studiedagen en workshops staan voor je open.

Je ontvangt wekelijks onze digitale nieuwsbrief en eenmaal per kwartaal ons tijdschrift ‘de Pedagoog’. Zo blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom jouw toekomstige vakgebied en krijg je zicht op hoe pedagogen op verschillende werkvelden hun beroep uitoefenen.

Last but not least biedt de NVO je een groot netwerk voor toekomstige beroepsgenoten; met ruim 7000 leden is de NVO een beroepsvereniging van formaat die op veel plekken en momenten invloed uitoefent.

Je aanmelden is heel eenvoudig. Je meldt je via de button aan en vult je gegevens in. Voor dit gratis lidmaatschap hebben we je inschrijvingsbewijs als student voor dit collegejaar nodig. Je kunt dat scannen en uploaden in het aanmeldingsformulier op de website.

*Kosten na het gratis lidmaatschap zijn € 25,- per jaar (zolang je student bent) en € 95,- in de eerste twee jaar na afstuderen.